Bestil en vikar

Hos StraXvikar gør vi det nemt for dig at bestille en professionel, kompetent og pålidelig vikar til din virksomhed. 

Uanset om du har behov for at dække et kortvarigt fravær eller leder efter en langsigtet løsning, så har vi hos StraXvikar et stort team af erfarne fagfolk.

Vores vikarer er klar til at træde til og bidrage til de forskellige opgaver, du søger fagpersonale til at løse.

Vores vikarer bliver nøje udvalgt ud fra den opgave, der skal løses. Dette gøres for at sikre, at vikaren opfylder de specifikke behov og krav, du har til arbejdet. Vi holder os opdateret på de faglige kvalifikationer, der er relevante, og tilbyder dig en vikar med den nødvendige faglige kompetence, som du har brug for. Alle vores ansatte er bekendt med og arbejder i overensstemmelse med voksenansvarsloven og har desuden rene straffe- og børneattester.

Lad dig ikke stresse over uventet fravær fra en af dine fastansatte, som kan forstyrre driften og fagligheden i din virksomhed. Booker du en vikar hos StraXvikar, kan du være sikker på, at der kommer en kompetent og pålidelig fagperson ud til dig og varetager de opgaver, du har brug for hjælp til. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og hvordan du booker en vikar hos os.

Bestil vikar her

Udfyld formularen eller ring ved komplekse opgaver.

Telefon:

Email:

Vi leverer kompetente og erfarne vikarer

Hos StraXvikar forstår vi vigtigheden af at finde en vikar, der ikke bare er pålidelig, men også fagligt kompetent, til at varetage en given opgave. Hos os finder du dygtige vikarer, der leverer et godt stykke arbejde. Vi er stolte af at kunne tilbyde et hold af kompetente og erfarne fagfolk, som står klar til at hjælpe netop dig.

Alle vores vikarer er fagligt dygtige, og vi tilbyder en bred vifte af forskellige fagfolk til at varetage  opgaverne. Uanset om du har behov for kortvarig støtte til et specifikt projekt, en vikar til at dække fravær hos dine fastansatte eller et længerevarende samarbejde, så har vi ressourcerne og ekspertisen til at hjælpe dig.

Vores team af vikarer har bred faglig viden og gode pædagogiske evner, da vi ønsker at levere den højeste kvalitet til vores kunder. Vi er et dedikeret vikarbureau, som sætter en ære i at hjælpe din virksomhed med at få succes. Vi er sikre på, at vores vikarer vil være et værdifuldt bidrag til dit team og virksomhed. Kontakt os gerne i dag og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med vores bemandingsløsninger.