At arbejde som pædagogisk medhjælper kræver indsigt og forståelse for at arbejde med mennesker i alle samfundslag, herunder børn, unge, voksne og udviklingshæmmede. StraXvikar tilbyder tilkaldevikarer og længerevarende vikariater til virksomheder, der har brug for pædagogiske medhjælpere i perioder med spidsbelastning eller over en længere periode. Vi tror på, at vores dygtige vikarer kan hjælpe personer med behov og skabe værdi for virksomheder.

Det er værdifuldt for os at tilbyde virksomheder dygtige vikarer, som kan hjælpe personer med behov. Vi tror på, at vores dygtige pædagogmedhjælper vikarer kan gøre en stor forskel i hverdagen for personer, der har behov for pædagogisk assistance og støtte. Vi handler altid ud fra ønsket om at tilbyde den vikar, der bedst passer til opgaven. Vi går ikke på kompromis, og derfor kan I trygt overlade det pædagogiske arbejde til vores dygtige vikarer.


Søger I pædagogmedhjælper vikar?

Vikarbureau pædagogmedhjælper


Hos StraXvikar tilbyder vi nogle af landets dygtigste pædagogmedhjælpere, og vi dækker både Jylland og Fyn med konkurrencedygtige løsninger.

Uanset om I ønsker pædagogisk assistance til børn, unge eller udsatte voksne, har vi med garanti en pædagogmedhjælper, som står klar til at træde til og hjælpe jer med opgaven.

For at sikre den bedste pædagogmedhjælper-vikar til at dække jeres behov, har vi gennem tiden opbygget et stort team af dygtige pædagogmedhjælpere.

Vores vikarer har en positiv indstilling til arbejdet, gåpåmod og en faglighed i bagagen, som de bringer i spil i det pædagogiske arbejde. Vi tilbyder pædagogiske medhjælpere til blandt andet:

  • Institutioner
  • Vuggestuer
  • Skoler
  • Fritidsklubber
  • Specialbørnehaver
  • Døgntilbud
  • Bosteder


Ønsker du at blive vikar som pædagogmedhjælper?

StraXvikar er et stort vikarbureau for pædagogmedhjælpere, og vi er altid på udkig efter nye, kompetente vikarer til vores team. Du behøver ikke nødvendigvis en pædagogmedhjælper uddannelse, blot du har erfaringen og lysten til at udføre det pædagogiske arbejde. Vi er et eftertragtet vikarbureau for pædagogmedhjælpere på grund af den gode løn og de gode arbejdsvilkår, vi tilbyder. Så hvis du ønsker et pædagogmedhjælper job, så tøv ikke med at kontakte os i dag.