Hos StraXvikar er vi eksperter i at finde og matche dygtige pædagogiske vikarer med virksomheder og institutioner, der har behov for aflastning, hjælp i hverdagen og andre relevante opgaver, der kan forekomme.


Søger I pædagog vikar?


Vores personale består af uddannede og kompetente fagfolk, men vi har også ufaglærte med mindst tre års erfaring inden for området og vikarer under uddannelse eller oplæring, der står klar i de situationer, hvor dette er praktisk og forsvarligt. Samtidig arbejder alle vores ansatte og vikarer ud fra høje standarder og opsyn, hvilket resulterer i ordentlige og sikre forhold, både for vikarerne og for borgerne.


Vi sikrer altid, at den pædagog vikar, som kommer ud til jer, er fuldt indforstået med opgaven og har alle nødvendige færdigheder til at udføre et ordentligt stykke arbejde, skabe tryghed og inspirere tillid hos enhver, uanset udfordringen.

Pædagogiske vikarer


Vi uddanner og vejleder løbende vores personale gennem nye kurser, certifikater og andre relevante tiltag, der sikrer, at vores vikarer kan leve op til forventningerne.

For at sikre en tryg tiltrædelse af vores vikarer, fokuserer vi også på en glidende overgang, så pædagog vikaren kan tilpasse sig forskellige arbejdspladser og forskellige typer af ledelse. Vores vikarer er derfor både fleksible med hensyn til ansættelsesperioden og de arbejdsforhold, de bliver udsat for, samt det øvrige personale.

Vi tilbyder et stort netværk af fagfolk og dækker hele Jylland og Fyn. På denne måde kan din virksomhed til enhver tid hyre en vikar inden for pædagogik, der kan træde til, når behovet opstår. Dette gælder blandt andet på arbejdspladser som:

  • Døgntilbud
  • Hjemmepleje
  • Bosteder
  • Psykiatrien
  • Krisecentre
  • Private hjem


Vikarjob som pædagog?

Ønsker du at indgå i vores team af dygtige vikarer, og har du enten erfaring, eller uddannelse indenfor det pædagogiske felt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi leder hele tiden efter dygtige fagfolk, der kan være med til at løfte pædagogiske opgaver for virksomheder og institutioner.