Arbejdet som SOSU-hjælper vikar kræver tillid fra de personer, man arbejder med i hverdagen. Derfor ansætter vi hos StraXvikar kun de bedste til opgaven, så både arbejdsgiveren, kollegerne og borgerne møder vikarer med de faglige kompetencer i orden og som er venlige og smilende.

Vi sikrer os, at hver enkelt vikar er fleksibel og indforstået med en skiftende hverdag, hvor to arbejdsdage aldrig er identiske.

Uanset om I har behov for akut hjælp på plejehjemmet, i forbindelse med rehabilitering, inden for psykiatrien eller på pædagogiske og sociale arbejdspladser som bosteder eller misbrugsbehandling, har vi den helt rette vikar klar til at træde til med kort varsel.

Hvis I har særlige ønsker eller krav, er vi klar til en samtale, hvor vi sammen kan skræddersy en løsning for at imødekomme jeres behov og sende en eller flere af vores dygtige vikarer ud både i Jylland og på Fyn.


Søger I SOSU hjælper vikar?

Vikarbureau SOSU hjælper


Vi tilbyder SOSU-hjælpere til døgninstitutioner, psykiatrien, hjemmeplejen og enhver anden arbejdsplads, der har behov for dygtigt personale med de rette færdigheder til at løfte opgaven.

Uanset om der er tale om en midlertidig vikar til barsel eller behov for hjælp i længere perioder, kan vi i samarbejde med jer sikre de bedste rammer og vilkår.

Vores vikarer sætter pris på en hverdag, der byder på nye oplevelser fyldt med faglige udfordringer, og vi vælger kun de bedste SOSU-vikarer, der samtidig også sætter pris på at hjælpe borgerne med at leve deres bedste liv.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer.


Vikar som SOSU hjælper?

Har du lyst til at arbejde som SOSU-hjælper vikar, så kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale.