Bliv vikar hos os

Er du på udkig efter et vikarjob? Hos StraXvikar søger vi altid dygtige pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, socialrådgivere og andet relevant personale i hele Jylland og på Fyn. Vi tilbyder dig en fleksibel og udfordrende hverdag inden for det pædagogiske, sundhedsfaglige og sociale område.

Du vil have mulighed for at arbejde på dag-, døgn- og specialinstitutioner, folkeskoler, bosteder og i psykiatrien. Hos os er mennesket i centrum, og du vil have rig mulighed for både at udvikle dine faglige kompetencer og få praksiserfaring samt inspirere andre.

Send din ansøgning


Telefon:

Email:

Hvad vi kan tilbyde

Vi kan tilbyde dig en fleksibel og spændende hverdag indenfor det pædagogiske, sundhedsfaglige eller sociale område, herunder på dag-, døgn- og specialinstitutioner, folkeskoler, bosteder, i psykiatrien m.m. 

  • Vi tilbyder en attraktiv løn
  • Personlig og faglig sparring
  • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer
  • Opgaver der passer til dig og dine kvalifikationer
  • Gode arbejdsforhold

Hvad forventer vi

Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig, har gode samarbejdsevner, er fleksibel og står til rådighed. Det er et krav fra vores side, at du har ren straffeattest og en børneattest.

Når vi har modtaget din ansøgning, vurderer vi, om der er et match mellem dine kompetencer, erfaring og vores vikar jobs. Hvis vi finder, at der er et match, vil du herefter blive indkaldt til samtale. Hvis vores krav og forventninger stemmer overens, vil vi i fællesskab lægge en plan for vores kommende samarbejde.

Har du lyst til at høre mere, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: vikar@straXvikar.dk eller på telefon 7060 1003.

Vi ser frem til at høre fra dig.