Har I på jeres arbejdsplads akut behov for en kompetent, venlig og fagligt dygtig SOSU-assistent vikar? Så kan vi hos StraXvikar være behjælpelige med at finde den helt rette kandidat med meget kort varsel.

Arbejdet som SOSU-assistent vikar, kan byde på mange forskelligartede opgaver, herunder i plejesektoren, men også i hospitalsvæsenet og lignende. Af den grund har vi vikarer med både faglig viden og praktisk erfaring fra de forskellige arbejdsområder inden for plejesektoren. Dette gør, at medarbejderne hos StraXvikar kan varetage arbejdsopgaver på de forskellige områder. Vi har de helt rette kompetencer blandt vores vikarer til at kunne tilbyde jer den bedst mulige vikar til netop jeres opgave.

Vi er bevidste om, at en SOSU-assistent, som arbejder med mange forskellige borgere, skal kunne udvise omsorg, medfølelse og skabe en god relation til de borgere, de arbejder med. Det er vigtigt for os, at vores vikarer kan sætte flueben ved ovenstående. Dette er vigtigt, da vi mener, at det er nogle af de helt grundlæggende kompetencer, der kræves, når man arbejder med mennesker. Vores vikarer formår at skabe en tillidsfuld relation, hvor borgeren er tryg, samtidig med at opgaven bliver løst. Vores vikarer anlægger et helhedssyn på borgeren og sørger for at respektere borgerens situation og egenrådighed.

At have faglig viden er vigtigt, men det er også vigtigt at kunne anvende denne viden i det daglige arbejde. På baggrund af dette er vi interesserede i at kunne rådgive vores vikarer gennem supervision. Vi tilbyder dette, fordi vi mener, at det er vigtigt at tale om, dele og diskutere sine oplevelser, så der kan skabes plads til refleksion, udvikling og nytænkning.

Vikarbureau SOSU-assistent


Vi har et bredt netværk af dygtige SOSU-assistenter både i Jylland og på Fyn. Dette gør, at vi kan stå til rådighed med vikarer over et stort geografisk område og med kort varsel.

Udover at sikre os, at de faglige kompetencer er til stede hos vores vikarer, har vores vikarer også en ren straffeattest. Dette skaber tryghed hos vores samarbejdspartnere.

Uanset om I har behov for vikarer på plejecentre, bosteder, sygehuse eller i forbindelse med børn og unge, har vi hos StraXvikar den rette vikar til rådighed.


God SOSU assistent vikar løn

Er du uddannet SOSU-assistent og ønsker du at være en del af vores dygtige team, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid interesserede i dygtige, faglige og omsorgsfulde SOSU-assistentvikarer.