Hos StraXvikar har det stor betydning at finde den helt rigtige pædagogvikar til netop jeres behov. Uanset opgaven findes der med sikkerhed en pædagog vikar, der med et smil på læben og stor pædagogisk erfaring kan være behjælpelig, når I har brug for det.

Ved at indgå et samarbejde med os får I adgang til en lang række professionelle pædagogiske vikarer, der dækker hele Jylland og Fyn. Vi hos StraXvikar er stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, en fortrinlig kundeservice og yderst fordelagtige aftaler, der sikrer en god oplevelse hver gang.


Søger I pædagog tilkaldevikar?


StraXvikar tilbyder en lang række pædagogiske tjenester, såsom:


Pædagogisk vikarbureau


StraXvikar har mange års erfaring, uddannet personale og mange tilfredse kunder fra både Jylland og Fyn, og vi gør vores bedste for at finde en pædagog vikar så tæt på arbejdspladsen som muligt.

Vi har gennem årene udviklet et stærkt netværk, der dækker ethvert behov. Derfor står vi altid klar til at modtage henvendelser og forespørgsler for derefter at vurdere situationen individuelt og levere den bedste vikar til pædagog opgaven.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om et godt samarbejde til konkurrencedygtige priser.


Vikarjob som pædagog?

Ønsker du at indgå i vores team af dygtige vikarer, og har du enten erfaring, eller uddannelse indenfor det pædagogiske felt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi leder hele tiden efter dygtige fagfolk, der kan være med til at løfte pædagogiske opgaver for virksomheder og institutioner.