Socialpædagoger beskæftiger sig med socialt udsatte borgere og bliver klædt på til at arbejde med handicappede, misbrugere, hjemløse samt udsatte børn og unge. Deres daglige arbejde består i at støtte og guide borgere med sociale problemer til at opnå og opretholde en meningsfuld dagligdag, der støtter dem i at indgå i samfundet på deres præmisser. Dette arbejde kan foregå i mange forskellige institutioner, herunder bosteder og opholdssteder.

Grundlæggende er forskellen på en pædagog og en socialpædagog, at en socialpædagog udelukkende beskæftiger sig med socialt udsatte borgere. Socialpædagoger bliver under socialpædagoguddannelsen klædt på til at arbejde med eksempelvis handicappede, misbrugere, hjemløse samt udsatte børn og unge.

Socialpædagoger beskæftiger sig med at støtte og guide socialt udsatte borgere i at opnå og opretholde en meningsfuld dagligdag, der støtter dem i at indgå i samfundet på deres præmisser. Dette arbejde kan foregå i mange forskellige institutioner, herunder bosteder og opholdssteder. Opgaver kan være praktiske, såsom støtte til madlavning, håndtering af økonomien, indkøb, opvask, rengøring og lignende.


Søger I Socialpædagog vikar?

Vikarbureau socialpædagog


Vi er stolte af at tilbyde en professionel og kompetent socialpædagog til ethvert formål, der også har styr på det sundhedsfaglige aspekt. Ved at vælge os til at finde din næste socialpædagog vikar sikrer du en hurtig og effektiv proces, der lægger vægt på langvarige relationer og ordnede forhold. Derfor sikrer vi, at enhver socialpædagog enten har taget socialpædagoguddannelsen eller har anden relevant uddannelse og ekspertise.

Vi har et bredt netværk, der dækker hele Jylland samt Fyn, af dygtigt personale, der står parat til at bidrage på døgninstitutioner, i hjemmeplejen, i psykiatrien og ethvert andet sted, hvor en socialpædagog er nødvendig.


Ønsker du vikarjob som socialpædagog?

Ønsker du at arbejde som socialpædagog vikar, hører vi også meget gerne fra dig. Vi ønsker altid nye, dygtige vikarer til vores team. Vi tilbyder en attraktiv løn og fornuftige arbejdsvilkår. Ring meget gerne til os for at høre mere.