Har din virksomhed brug for en dygtig sygehjælper vikar med de rette kompetencer, initiativ og vilje til at træde til? Så kan vi hos StraXvikar hjælpe jer med at finde den helt rette vikar til jeres virksomhed eller institution. I samarbejde med jer afklarer vi, hvad jeres behov og krav er for medarbejderen, og vi finder den helt rigtige vikar til at udføre sygehjælper opgaver for jer.

Gennem mange år i branchen har vi opbygget et solidt og professionelt team af sygehjælpervikarer, der både har erfaring og faglige kompetencer til at kunne løse jeres opgaver. Vores vikarer indgår i det allerede etablerede team på arbejdspladsen og følger jeres rutiner og arbejdsmetoder.


Søger I sygehjælper vikar?


Vi dækker blandt andet behovet for fagligt dygtige, omsorgsfulde og venlige sygehjælpervikarer i forbindelse med arbejdsopgaver på:

  • Bosteder
  • Sygehuse
  • Privatklinikker
  • Inden for psykiatrien
  • I private hjem

Vi dækker både hele Jylland og Fyn. Da vi opererer i et så stort geografisk område, er det muligt for os at tilbyde vikarer med meget kort varsel. Vores vikarer er fleksible og gode til at tilpasse sig skiftende arbejdsrammer og tider, som jobbet som sygehjælper kan kræve.


Vores vikarer brænder for at støtte og hjælpe borgere, der har behov for hjælp. Vores vikarer har en god portion faglighed i rygsækken, som de formår at sætte i spil i praksis. Det er vigtigt for os, at vores vikarer er både fagligt dygtige og at de besidder gode sociale og personlige kompetencer. Vores vikarer er tillidsfulde, ordentlige og har et naturligt drive og ønske om at hjælpe borgere med at forbedre deres livskvalitet. Vi ved, at dette, sammen med en god portion omsorgsfuldhed og faglig viden, er vigtigt i arbejdet med mennesker.

Sygehjælper vikarbureau


StraXvikar er et professionelt vikarbureau med mange års erfaring inden for både sundhedsfaglige, socialfaglige og pædagogiske områder. Denne erfaring har givet os et unikt indblik i og forståelse for de forskellige arbejdspladser inden for disse fagområder og deres behov. Dette har gjort det muligt for os at udvikle et team med forskellige kompetencer, som vi kan anvende i de forskellige opgaver, vi står over for.

Vi tilbyder vikarer til en konkurrencedygtig pris. Vi har opnået en god balance mellem virksomhedernes omkostninger til vikarer og den løn, vi betaler vores vikarer. Derfor kan vi tilbyde dygtige vikarer til en god pris.

Kontakt os gerne allerede i dag for en uforpligtende samtale om jeres behov, og hør om hvad vi kan tilbyde jer.


Sygehjælper vikar job

Ønsker du at blive sygehjælper vikar hos os, så kontakt os gerne. Vi tilbyder en rigtig god løn til vores sygehjælper vikarer. Kontakt os gerne i dag, hvis du er interesseret i at blive sygehjælper vikar hos os.