Har jeres virksomhed akut behov for en professionel SOSU-vikar? Så kan vi hos StraXvikar sikre dygtige, dedikerede vikarer, som hurtigt kan træde til ved behov. Vi sætter stor ære i at finde den helt rigtige SOSU-vikar til opgaven. På den måde kan jeres arbejdsplads fortsætte de vante arbejdsgange uden at mangle personale.

En SOSU-vikar skal kunne løfte forskellige opgaver og samtidig skabe tryghed og tillid hos borgeren og virksomheden, hvor vedkommende udfører opgaverne. Derfor er det vigtigt for os, at de mennesker, der indgår i vores team af vikarer, ikke kun formår at levere et godt stykke arbejde, men også kan skabe trygge og tillidsfulde miljøer for både borgeren og den kollegagruppe, de er en del af, uanset om det er kortvarige eller langvarige vikariater.


Søger I SOSU vikar?


Vi er derfor meget nøje i vores udvælgelsesproces af de helt rigtige vikarer. Vi sikrer desuden også, at vores vikarer ikke kun har de faglige og personlige kompetencer, men også en ren straffeattest.

Sammen med jer finder vi den SOSU-vikar, der bedst passer til netop jeres specifikke opgave inden for det sociale og sundhedsfaglige område. Hvis I tidligere har haft en vikar fra os og været tilfredse med vedkommende, vil vi bestræbe os på at sende den samme vikar ud til jer igen.


Vores vikarbureau indenfor SOSU tilbyder en række tjenester, såsom:

SOSU vikarbureau


Vi går op i, at vores vikarer har de rette faglige kompetencer og har lyst og mod på at lære mere. Derfor udbyder vi også relevante kurser og sparring til vores vikarer, så vi understøtter den faglige udvikling hos den enkelte. På den måde kan vi hele tiden optimere vores samlede kompetencer, og dette kommer jer til gode. Vi leverer dygtige, dedikerede SOSU-vikarer over hele Jylland og Fyn. Det er vigtigt for os, at vi kan stå klar med en vikar med meget kort varsel.


Vikar som SOSU?

Ønsker du at blive en del af vores dygtige team af vikarer inden for sundhedssektoren, så kontakt os gerne i dag. Vi er altid interesserede i at modtage ansøgninger fra fagligt dygtige mennesker, der ønsker at gøre en forskel for andre.