Det er vigtigt for os at være en pålidelig vikarvirksomhed, der leverer lærervikarer til både folkeskoler, institutioner og andre relevante uddannelsessteder. Vores team af dedikerede lærervikarer er med til at sikre, at alle elever har adgang til kompetent undervisning fra dygtige lærervikarer, der formår at formidle viden.

Vi lægger stor vægt på vores vikarers faglige færdigheder, men også på det pædagogiske aspekt. Vi sikrer os, at vores vikarer har pædagogiske færdigheder og er i stand til at tilrettelægge undervisningen, så den inkluderer alle elever.


Søger I lærervikar?


Vores lærervikarer er kvalificerede til at varetage jobbet i forskellige institutioner, om det er på folkeskole eller gymnasieniveau. Så har vi altid den rette vikar. Vores vikarer kan træde til med meget kort varsel, er fleksible, og de kan derfor møde de krav, I måtte have.


I udvælgelsesprocessen af vores lærervikarer sikrer vi os, at både de faglige og personlige kompetencer er på plads. Dette sikrer, at vi kan tilbyde jer et højt niveau af opgaveløsninger.

Søger I lærervikar?


Lærervikarer spiller en stor rolle i undervisningen af elever. De er med til at sikre, at eleverne fortsat modtager relevant undervisning, hvis deres faste lærer er fraværende. Vores lærervikarer er gode til at skabe tillidsfulde og respektfulde relationer til børn og unge. Dette er vigtigt for os, da meningsfuld undervisning understøttes af gode og tillidsfulde relationer samt voksne mennesker, der er til at stole på.

Er du skoleleder eller administrator med behov for dygtige og professionelle lærervikarer, så tøv ikke med at kontakte os. Hos StraXvikar står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med præcis den type lærervikar, der er behov for.


Lærervikar søges

Ønsker du at blive lærervikar hos os? Så ring eller skriv gerne, så vi kan tage en snak med dig, om hvordan vi kan bidrage til din videre karriere.