Hos StraXvikar tilbyder vi vikarer til psykiatrien. Vores vikarer er uddannede til at yde en professionel pædagogisk og psykiatrisk behandling.Dette kan være relevant i situationer, hvor en læge eller psykiater er fraværende, og derfor mangler en stedfortræder, der kan varetage opgaven.

Vikarer hos StraXvikar tilbyder at udføre forskellige opgaver inden for psykiatrien. Dette kan blandt andet omfatte administration af patienters medicin, herunder at sikre, at den tages som foreskrevet. Derudover tilbyder vi også terapisessioner for at støtte den psykiatriske behandling og forsøger at løse patienternes psykiske problemer. Vi bidrager også til at forbedre patienternes generelle velbefindende og støtter dem i deres udvikling samt i allerede planlagt eller igangværende behandling.

Vores vikarer deltager aktivt i personalegrupper og teams og tilpasser sig hurtigt arbejdsgangen i jeres afdeling. Vores vikarer tilbyder også faglig sparring, rådgivning og vejledning efter behov. Derudover tilbyder vores psykiatri vikarer også at yde støtte og hjælp til patienter og deres pårørende under indlæggelse, behandling eller terapi. Dette kan både være i krisesituationer, men også generelt, hvis der er behov for det.

Vikarbureau psykiatri


Vores hold af dedikerede vikarer er med til at sikre, at netop jeres patienter eller borgere får den bedste psykiatriske behandling, selv når den faste behandler er fraværende. Vi er klar over, at det kan være svært at finde en vikar med relevant faglig og praktisk erfaring, som kan afløse det faste personale. Vores vikarer er fagligt uddannede med gode kvalifikationer, og I vil derfor opleve en vikar, der lever op til de forventninger, I har. Vi går ikke på kompromis, og det skal I heller ikke.

Vi tilbyder fagligt dygtige og pålidelige vikarer, som I trygt og sikkert kan overlade opgaverne til. Vi dækker både Jylland og Fyn, og uanset hvilke opgaver I står med, så står vores vikarer altid klar til at varetage dem.

Vores vikarer arbejder tæt sammen med de patienter, de behandler. Vi lægger vægt på, at vores vikarer formår at opbygge et godt forhold til hver enkelt patient, som er præget af tillid og respekt. Dette er afgørende i vores arbejde med psykiatriske patienter og borgere, der lider af psykiske funktionsnedsættelser. Vi er på samme niveau som patienten og viser tillid, respekt og troen på, at alle mennesker har potentiale. Vi tror på, at dette skaber grundlag for psykisk udvikling og velvære.


Bliv vikar i psykiatrien!

Ønsker du at blive en del af vores team, og er du uddannet inden for feltet? Så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale. Vi søger hele tiden nye, dygtige vikarer til at varetage opgaver i psykiatrien.