StraXvikar er en af Danmarks førende leverandører af vikarer inden for det socialpædagogiske område. Vores team består af fagprofessionelle vikarer, som er nøje udvalgt for at sikre, at de har de rette faglige kompetencer og gåpåmod til at varetage pædagogiske opgaver. Vi sørger for at matche den rette vikar til hver opgave, da der kan være stor variation i det daglige arbejde. Vi tilbyder vikarer til pædagogiske projekter og bistår kommuner og virksomheder med praktisk pædagogisk støtte i hjemmet og familiebehandling.

StraXvikar tilbyder alsidige vikarer med forskellige faglige kompetencer inden for forskellige pædagogiske og psykiatriske områder. Vores vikarer er en del af et pædagogisk team og kan hjælpe med allerede igangsatte behandlinger og støtte projekter. Vores vikarer skaber et trygt miljø og er i stand til at hjælpe med at forebygge mentale, følelsesmæssige og adfærdsmæssige forstyrrelser. StraXvikar ønsker at bidrage til at gøre børn, unge og voksne selvhjulpne og lykkes med at få hverdagen til at fungere på deres egne præmisser.


Søger I vikar til pædagogiske projekter?


I det pædagogiske arbejde kan der være stor variation i det daglige arbejde. Vi har mange dygtige vikarer med hver deres færdigheder, og derfor er det vigtigt for os, at vi matcher den rette vikar til en given opgave. Vi dækker både Jylland og Fyn med konkurrencedygtige og skræddersyede løsninger.


Uanset hvilket behov I måtte have i forbindelse med pædagogiske projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Vores team er altid åbne for at høre nærmere om jeres specifikke behov, så vi kan planlægge opgaven og finde det perfekte match til netop jeres virksomhed og projekter. Tak for at overveje StraXvikar i forbindelse med jeres kommende projekter. Vi ser frem til at arbejde med jer.


Job inden for det pædagogiske felt?

Vi hos StraXvikar leder hele tiden efter dygtige og engagerede pædagogiske vikarer. Har du, hvad der skal til, og har du lyst til at prøve kræfter med pædagogiske projekter, så tag gerne kontakt til os i dag.