Vores dygtige plejemedhjælpere kan bistå jer med opgaver, der omhandler personlig pleje af borgere, herunder bad- og toiletbesøg, tandpleje og lignende. Dette kan foregå både på plejehjem, i borgerens eget hjem og på plejecentre m.m.

Det er vigtigt for os hos StraXvikar, at den enkelte vikar formår at skabe et trygt og rart miljø for borgeren at være i. Vi lægger vægt på, at der er tillid og tryghed i relationen mellem borger og vikar, og at borgeren føler sig i trygge hænder. Vores vikarer har forskellig praktisk erfaring fra forskellige plejeopgaver. På baggrund af dette kan vi tilbyde plejemedhjælpere vikarer med forskellig viden og erfaring. Dette gør det muligt for os at matche en vikar til en opgave, hvor vikaren enten har faglig eller praktisk erfaring, der er relevant for løsningen af opgaven.


Søger I plejemedhjælper vikar?

Plejemedhjælper løn og job


Et job som plejemedhjælper kræver, at medhjælperen har en vis forståelse og respekt for både borgeren, de omgås, og for arbejdskollegaer og det udførte arbejde. Det er også vigtigt, at vikaren er villig til og indforstået med, at der kan være visse krævende arbejdsopgaver. Disse opgaver kan være forskellige. Vi sørger for at klæde vores vikarer godt på til forskellige opgaver, så den vikar, vi sender ud, kan håndtere opgaven fuldt ud. Vores vikarer arbejder i weekender, om aftenen og om natten og under særligt tilrettelagte forhold. De deltager også gerne i plejeteams og assisterer ved døgnvagter.

Det er vigtigt for os, at den løn, vi tilbyder vores plejemedhjælpere, er attraktiv. Samtidig sikrer vi også en god balance samt konkurrencedygtighed. Dette tilsammen gør, at vi er et godt bud på et vikarbureau, hvor kompetencerne er i top, uden at vi springer budgettet.

Vores vikarer står til rådighed med kort varsel både i Jylland og på Fyn. Vi dækker derfor et stort geografisk område med kompetente plejemedhjælpere.


Plejemedhjælper vikarjob

Ønsker du et plejemedhjælperjob hos os, så tøv ikke med at kontakt os i dag. Vi er et kompetent vikarbureau for plejemedhjælpere. Vi tilbyder vores vikarer en attraktiv løn, og gode arbejdsvilkår.