Alle opgaver og arbejdspladser er forskellige, og derfor går vi op i, at vi har nogle alsidige socialrådgivere i vores team. Vi har socialrådgivere, som har erfaring med børn, men også med unge og voksne. Derfor kan vi tilbyde en vikar, som kan varetage enhver opgave inden for det socialfaglige arbejde. Dette kan både være i kommunal regi, men også privat.

Vi lægger stor ære i at matche den rette vikar til opgaven. På baggrund af dette har vi også vikarer med forskellig praksiserfaring. Dette gør, at vi kan tilbyde netop den socialrådgiver, der bedst passer til en given opgave. For os er det vigtigt, at vores vikarer naturligt falder ind i personalegruppen og udfører arbejdet ud fra de principper og værdier, der findes på arbejdspladsen. Vores socialrådgivere tilpasser sig også de arbejdsgange, der er indarbejdet på arbejdspladsen. I kan derfor trygt overlade arbejdet til vores vikarer i perioder med spidsbelastning eller ferie.

Mange af vores vikarer har erfaring fra beskæftigelsesområdet, men vi har også mange vikarer med årelang erfaring fra børne- og familieområdet samt det specialiserede voksenområde, herunder sygedagpenge, ressourceforløb m.m. Sidst men ikke mindst har vi også vikarer med erfaring fra integrationsafdelinger, misbrugsbehandling og psykiatrien. Vi dækker alle områder og står klar med dedikerede vikarer til at varetage jeres socialfaglige opgaver.

Vores vikarer har de nødvendige faglige og personlige kompetencer, der muliggør det socialfaglige arbejde i praksis. Vores vikarer kan arbejde selvstændigt med opgaver, men indgår også gerne i teams og bidrager med viden på bl.a. teammøder og andre relevante områder.


Søger I socialrådgiver vikar?

Vikarbureau for socialrådgivere


Hos StraXvikar ønsker vi at blive landets foretrukne vikarbureau inden for socialrådgivning. Derfor modtager vi gerne feedback fra både vores kunder og vikarer, så vi kan blive endnu bedre. StraXvikar tilbyder vi nogle af landets mest dygtige medarbejdere, og vi dækker både Jylland og Fyn med konkurrencedygtige løsninger.

For at sikre tryghed for jer som virksomheder kræver vi en ren straffeattest fra vores vikarer. Dette skaber tryghed og tillid i samarbejdet mellem os, vores vikarer og jer.

Hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så tag gerne kontakt til os i dag. Vi ønsker at samarbejde med jer om at finde den bedste måde, hvorpå vi kan hjælpe jer med jeres socialfaglige arbejde.


Vil du være socialrådgivervikar?

Ønsker du at arbejde som socialrådgiver vikar, hører vi også meget gerne fra dig. Vi ønsker altid nye, dygtige vikarer til vores team. Vi tilbyder en attraktiv løn og fornuftige arbejdsvilkår. Ring meget gerne til os for at høre mere.